Kontakta mig

Har du frågor om våra kurser, produkter eller kanske du vill bli återförsäljare? Tveka inte att ringa, maila eller skicka ett meddelande via formuläret!

Adress

Livskraft i Högbyn
Högbyn 214
891 95 Arnäsvall
Kontakta oss

Om mig

Linda Sjölund heter jag som driver företaget Livskraft i Högbyn sedan 2008. Jag är florist, formgivare och massageterapeut. 

Drivet att skapa har följt mig genom hela min uppväxt. Men efter mer än 20 år i arbetslivet känner jag att jag har hittat rätt. Följer i min farfars fotspår och skapar i betong och järn. Eftersom jag är florist blir det att jag dras till det organiska materialet och att mina produkter ska kunna användas såväl inne som ute i trädgården eller i en fin plantering. 

Min inspiration hämtar jag från naturen, att ta en promenad i skogen eller att gå på en strand eller besöka nya platser. Att se nya saker kan få kreativiteten att komma igång. 

Jag har min betongverkstad i en del av ladugården på vår gård. Har även betongkurser och kurser i blomsterbinderi. Sedan har jag ett separat hus där jag har en liten gårdsbutik dit kunder kan komma och titta och köpa mina produkter. I det huset har jag även mina massagebehandingarna. 

Min familj och jag bor i Högbyn norr om Örnsköldsvik.

Personlig design i betong

Jag skapar vacker inredning, figurer och dekorationer i betong. Det är kvalité och självklart den unika designkänslan. 

Följ mig på social media

Linda Sjölund Design - Livskraft i Högbyn - Copyright 2020
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram