Kontakta mig

Har du frågor om våra kurser, produkter eller kanske du vill bli återförsäljare? Tveka inte att ringa, maila eller skicka ett meddelande via formuläret!

Om mig

Linda Sjölund heter jag som driver företaget Livskraft i Högbyn sedan 2008. Jag är florist, formgivare och massageterapeut. 

Drivet att skapa har följt mig genom hela min uppväxt. Men efter mer än 20 år i arbetslivet känner jag att jag har hittat rätt. Följer i min farfars fotspår och skapar i betong och järn. Eftersom jag är florist blir det att jag dras till det organiska materialet och att mina produkter ska kunna användas såväl inne som ute i trädgården eller i en fin plantering. 

Min inspiration hämtar jag från naturen, att ta en promenad i skogen eller att gå på en strand eller besöka nya platser. Att se nya saker kan få kreativiteten att komma igång. 

Jag har min betongverkstad i en del av ladugården på vår gård. Har även betongkurser och kurser i blomsterbinderi. Sedan har jag ett separat hus där jag har en liten gårdsbutik dit kunder kan komma och titta och köpa mina produkter. I det huset har jag även mina massagebehandingarna. 

Min familj och jag bor i Högbyn norr om Örnsköldsvik.

Personlig design i betong

Jag skapar vacker inredning, figurer och dekorationer i betong. Det är kvalité och självklart den unika designkänslan. 

Följ mig på social media

Linda Sjölund Design - Livskraft i Högbyn - Copyright 2020
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram